Kako se Zadruga 6 bliži završetku svoje šeste sezone, među gledaocima raste radoznalost za sudbinu Zvezdana i Anjele. Sada se sabiraju i analiziraju utisci ove sezone. Svoje mišljenje o tome iznijela je i Milena Kačavenda, koja je Anina kuma, a njena predviđanja za par nisu, nažalost, pozitivna. Ova tema je postala glavna tačka interesovanja javnosti i publike.

Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću naloženo je da plate Pink televiziji po 50.000 evra zbog izbacivanja iz rijalitija “Zadruga” zbog nasilničkog i nedoličnog ponašanja. Postavlja se pitanje odakle im tolika suma novca. S obzirom na burnu prirodu njihove veze, Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, otkriva šta Anđelu čeka u budućnosti. Milena sugeriše da će par morati da pribjegne sitnim poslovima kao što su serviseri na benzinskoj pumpi kako bi otplatili dugove. Ona takođe predviđa da će Zvezdan na kraju Anđelu gurnuti sa terase, a da će se to dogoditi u narednih mjesec dana, jer je vidovita.

Milena je upitana kakva bi Zvezdanova reakcija bila kada bi Mensur Ajdarpašić dao vidio intervju kojim bi priznao ljubavnu vezu sa Anđelom. Ona je odgovorila da je neizbežno da će Zvezdan na kraju saznati za to i da će vjerovatno reagovati nekontrolisanim besom, kao što je to ranije radio sa prethodnim ljubavnikom koji je bio mnogo mlađi od njega. Milena je vjerovala da između Anđele i Zvezdana nema nade u budućnost, jer je njihova veza toksična i da bi bilo glupo da u njoj ostane.

Nedavno se dogodio incident u kojem se Anđela svađala sa cimerkom, pa je njen partner intervenisao tako što ju je nasilno udaljio iz “Bele kuće”. Ova akcija izazvala je mnogo meteža i nereda. Nakon toga se otkrilo da je Anđeli bio nevjeran, te da ju je čak i fizički napao tokom žestoke svađe. Uprkos tome što je izdržala sve ovo maltretiranje, došlo je do preloma kada je Anđela konačno uzvratila udarivši ga nogom u prepone. Ovo su bili posljednji trenuci snimljeni kamerom njihove burne veze.

Preporučeno