Veliki broj naših zvijeda vrlo često kako da se takmiče jedni sa drugima u svemu, bogastvu, kućama, autima, ali čak i u davanju imena djeci, a u posljednje vrijeme je toliko postao trend davati djeca neka strana i neobična imena, da ona već pomalo gube smisao kod nas, jer pola ljudi to ne zna ni izgovoriti kako treba, a kamoli da ih zove tako. Dosta često roditelji ni ne razmišljaju šta mogu napraviti svojoj djeci kada im daju čudna imena, pogotovo ako ih vršnjaci uhvate u bubanj.

Ipak, njima je vjerojatno olakotna okolnost što su djeca bogatih i slavnih u državi, pa ih vjerojatno zezanje neće dodirivati. Tako je recimo skoro pa šampion Čeda Jovanović, koji je zapravo lijepa, srpska tradicionalna imena spojio sa engleskim imenima, što je svima toliko čudno da ih ni ne izgovara, kao na primjer Jana Hart, Mihajlo Lajf, Zora Fejt i Anđelija Fej. S druge strane Čola je svojoj kćerci dao ime Una Zvezdana, jer se očigledno nije mogao odlučiti samo za jedno.

Kćerka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović svojoj djevojčici je dala ime Rea, koje na grčkom znači „teći, što je vjerojatno i razlog što joj je dala takvo ime. Poznati reper Skaj Vikler i njegova partnerka prije 5 godina su postali roditelji male djevojčice kojoj su dali ime Strijela, dok je pjevačica Indira Radić svom sinu dala ime – Severin. Svi znamo za Severinu, ali ovo muško ime je dosta manje poznato, a značenje je strog ili ozbiljan. Koje ime je vama najčudnije?

Preporučeno