Napunilo se već punih 10 dana kako nas je napustio legendarni Džej Ramadanovski. Veliki šok je to bio za sve, jer je čovjek imao samo 56 godina, i niko to apsolutno nije očekivao. On je bio ugrožena kategorija i bilo je za očekivati da oboli od covida 19, ali se on itekako čuvao, i nije nigdje izlazio, i na kraju je preminuo od svoga srca, koje je bilo najveće, sa obzirom na njegova djela i pomaganja siromašnim ljudima. 

Vjerujemo da ste svi do sada čuli za onu priču kada je u maju u doba policijskog časa u Srbiji, Džej izlazio u pola noći, kupovao tople kifle po pekarama u Dorćolu i da ih je kačio na kontejnere i grane, te je tako uvijek mislio na one koji nisu mogli da kupe sebi osnovne životne potrepštine. 

Danas nakon samo 10 dana nakon smrti, odmah se povlači pitanje šta će biti sa njegovim nasljedstvom? Međutim, kada se sve sabere i oduzme, iza njega je ostao samo stan na Dorćolu, jer sve para što je imao ušteđenih, on je jako brzo potrošio i podijelio kome je stigao. Međutim, šta je sa njegove penzije od 1.500 eura iz Austrije? Prema svim zakonskim procedurama, njegova bivša supruga će da naslijedi ovu jako veliku penziju za srpske uslove. 

Njih dvoje su bili punih 15 godina u braku, a ona nije promijenila prezime, tako da je ona danas zakonski nasljednik njegove penzije. Naime, on je godinama plačao velike doprinose i porez, tako da je sada stekao uslove za invalidsku penziju od države Austrije, koju će naslijediti Nada. 

Preporučeno