Vjerujemo da se svi sjećate one velike sapunice koja je vladala u Srbiji do prije 2 mjeseca kada su Srđan Predojević i Jovana Joksimović dobili otkaz sa Prve TV. Prva opcija je bila ta, da su njih dvoje dali otkaz, jer su dobili bolju ponudu, međutim, kao što svi znamo istina je bila totalno drugačija. NJih dvoje su u toku radnog vremena, koketirali i dogovarali uslove sa drugim TV kućama. 

To je samo bio okidač za menadžment ove kuće da jednostavno raskinu saradnju sa njima, jer im je u doba ekonomske krize uzrokovanom sa covidom 19, jednostavno postao preveliki teret. Podsjećamo, njhihove plate su bile oko 20.000 eura kada traje sezona, a 10.000 dok je bio ljetni period, i kada se nije emitovao jutarnji program. Na to sve, oni su tražili bolje plate i bolje uslove? 

Niko ih nije htio, jer iako rade dobro svoj dio posla, nisu nikako korektni za saradnju, i kolege ih jednostavno ne mirišu. Kud ćete dalje kada su radnici sa RTS-a potpisali peticiju da ih ne žele kao kolege, jer dok su radili na javnom servisu, bili su jako nekorektni prema svojim kolegama. Tako su njih dvoje ostali na cesti, JOvana je jako vrzo dobila posao kod svoga supruga Željka Joksimovića, koji ima K1 televiziju, a njen “Uranak” je među gledanijim jutarnjim programima u Srbiji. 

Sa druge strane Srđan je ostao bez ikakve ponude, ali sada mu se ipak malo nasmiješila sreća. On je dobio ponudu od Pinka, a tamo počinje sa radom od 1 januara, a sa njime u paru će da radi Dušica Spasić. 

Preporučeno