Aleksandar VUčić je neko ko je medijski itekako eksponiran, da se ne lažemo on jko voli da se pojavljuje u medijima. On i ima razloga za takvo nešto, jer je realno Srbija najaktivnija, što se tiče svih balkanskih zemalja po pitanju pomoći prema svojim građanima u posljednjih godinu dana kako traje cijela priča sa covidom 19. Dovoljno je spomenuti po 100 eura koje je podijelio u maju. 

NIjednom predsjedniku u okruženju nije pala na pamet neka takva ideja. Zato je od itekako zaslužio i dobio povjerenje građana, koji su mu itekako naklonjeni, POkupio je preko 2 miliona glasova, te na taj način srmano ponizio Đilasa koji nije skupio ni 10% svih glasova u Srbiji. Ono što malo ljudi u regiji zna. jeste imovinski karton predsjednika Srbije. Ono što se sigurno zna jeste to da je Aleksandar Vučić iz dobrostojeće porodice i da nikada nije imao problema sa egzistencijom. 

Kasnije je sa Vojislavom Šešeljom u stranci itekako stao na noge, a sam predsjednik mu je pomogao da kupi i prvi samostalni stan prije nego se oženio za svoju suprugu. Tako njegovi roditelji imaju trosoban stan na Vračaru koji je procijenjen na 240.000 eura, Također njegov otac ima još jedan stan i garažu u centru Beograda, a on se procjenjuje na 80.000 eura. Kada sae sve sabere i oduzme, on zajedno sa svojim roditeljima ima nekretnine u vrijednosti od oko 1,3 miliona eura. 

Treba napomenuti da je njegovohj prvoj ženi ostao stan od 90 kvadrata u nasljedstvo, kada su se razveli. Vučić zajedno sa ocem ima i jednu vikendicu. Pogledajte i sami.

Preporučeno