U nastavku današnjeg članka, jedna uvijek rado viđena tema. Jer govorimo o nadgrobnim spomenicima, koji su u Srbiji itekako popularni, jer se svašta čovjek tamo može nagledati, jednostavno da se čovjek uhvati za glavu i da se zapita, pa ko je ovdje zapravo lud? Tako smo prije par sedmica imali situaciju kada je jedan pokojnik ispod svog spomenika instalirao tablu sa imenima ljudi koji ni po koju cijenu ne smiju doći na njegov grob i zapaliti mu svijeću.

Slika je postala viralna u roku od samo 24 sata, a izazvala je veliki broj pozitivnih komentara. Pokojnik se već za života posvađao sa određenim brojem ljudi, tak oda ih uopšte ne želi da vidi na svome grobu. Šta vi mislite o svemu tome? Na ovu ludu ideju se može nadovezati samo onaj gospodin koji je na svoj spomenik stavio kazan sa rakijom, a oblik cijelog spomenika je bio u obliku njegove omiljene naprave.

Isto tako smo imali onog gospodina koji je sjedio ispred tepsije sa piletom i krompirom, a u krupnom planu je njegova glava i kako grize batak. Mislite li da ne može luđe od ovoga? Milan Udorović je u Srbiji poznat i kao kralj internet prevara, svi misle da ih je prevario, ali on i njegova supruga nikada to nisu htjeli da priznaju. 

Živjeli su raskošnim životom, i jako su dobro zarađivali. Kao što možete vidjeti na samom spomeniku su on i supruga, a pored njih je Audi sa registarskim tablama na kojim piše MILE. Ispod njih je stol na kojem je viski, i novčanice od 500 eura. 

Preporučeno