U današnjem članku vam donosimo jednu jako zanimljivu priču, koja se odnosi na prevaru. Naime, u vremenu u kakvom danas živimo i s obzirom na to da je tehnologija toliko napredovala, oni koji su u ljubavnim vezama, ili brakovima, a koji vole da “šaraju”, sada im je to malo teže, jer vrlo lako mogu da budu otkriveni.

Isto tako na internetu i na društvenim mrežama imamo priliku da stalno vidimo neke priče ili ispovijesti ljudi koji su prevareni, i to na najgori mogući način. Shodno tome, i svemu navedenom, mi ćemo danas da vam donesemo jednu priču koja je na društvenim mrežama potala apsolutni hit. Naime, radi se o tome da je jedan ljubavni par otputovao u Egipat, i da je sve djelovalo da je uredu i da nema problema, sve dok jednog jutra, djevojka nije primjećena kako pored bazena dovlači kofer svog dečka.

Jedan od onih koji se tu zatekao i uspio čak i da snimi cijelu ovu situaciju, za tamošnje medije je rekao sljedeće: “Ona je otvorila torbu i redom počela da pokazuje momku koji je sedeo sa druge strane bazena njegove stvari, a potom i da ih redom baca u bazen sa sve obućom”. Video snimak je postavljen na društvenoj mreži TikTok i ima više od 250 hiljada pregleda, a korisnici su ga nazvali “evo šta se desi kada vas uhvate da ste prevarili djevojku na Ibici”. Na video snimku u pozadini se čuje ženski glas, koji kaže: “Mislim da je donela tvoj kofer”, a muškarac je sasuo more uvreda kada je vidio šta sada već bivša njegova devojka radi. Navodno ona je tek u Egiptu saznala da ju je on prevario kada je išao sam na putovanje na Ibicu.