Razvod Jelene Karleuše od supruga, koji je sa njom još uvijek u braku i otac njene dvije ćerke, bio je vruća tema u medijima. Ljudi pomno prate njenu vezu sa Duškom Tošićem, a svaki njihov potez je pod lupom. Nedavno sam naišao na neke dodatne informacije o tom pitanju.

U svjetlu nedavnih dešavanja, ključni akteri uključeni u ovu konkretnu stvar davali su ograničena ažuriranja, ostavljajući širu javnost nestrpljivom za završetak ove sage koja je u toku. Danas su sve oči uprte u prvu zajednicu Jelene Karleuše i Bojana Karića, sina Sretena Karića, uglednog člana jedne od najimućnijih porodica u Srbiji. Ovaj brak označava kraj burnog perioda koji je počeo prije skoro dvadeset godina, a koji je bio predmet mnogih debata i kontroverzi. Jelena je svojevremeno bila u centru pažnje medija jer je navodno imala aferu sa tjelohraniteljem i bila nevjerna Bojanu. Međutim, sada je otišla na Instagram kako bi otkrila ranije neobjavljene informacije o incidentu. Jelena tvrdi da je cijela situacija orkestrirana za nju, a sada otkriva detalje.

Ona je u najavi o raspadu braka kao glavni razlog posebno optužila Bogoljuba Karića. Međutim, ono što je privuklo pažnju je njeno potpuno ćutanje o bivšem suprugu i njegovoj porodici koju je osnovao sa suprugom Mašom. Ovo odsustvo kritike mnoge je iznenadilo. Bogoljub Karić je bio osoba koja se trudila da se razvede od Bojana. Otišao je do toga da je organizovao da telohranitelj dođe na naš prag u ranim 7:15 ujutru, dajući mi poruke koje nikada nisam poslao.

Bogoljub, bivši vlasnik kompanije za mobilnu telefoniju, držao je svu vlast, pa sam se osjećao nemoćno. Moj tadašnji muž, koji je smatrao da su “svi pevači nepovjerljivi”, odlučio je da stane na stranu “čika Boji”. Navodno, tjelohranitelj je dobio vozilo, a ja sam bila izložena žestokom medijskom napadu i na kraju razvodu. U svom jedinstvenom stilu pisanja, želim da iskažem da je ovo bilo duboko bolno iskustvo za mene.

Preporučeno