U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva vijest i priča koja nam dolazi sa srpske estrade. Znamo bvrlo dobro da svi vi, volite dešavanja u bračnim zajednicama što se tiče poznatih pjevača i pjevačica. Bračne intrige su uvijek zanimale cijelui balkansku javnost, a svi vrlo dobro znamo kakvu je eksploziju u medijima prošle godine napravila Jelena Karleuša kada je uhvaćena da vara svoga supruga Duška Tošića, sa Ognjenom Vranješom.

To joj je bila odlična reklama, jer su mediji i žuta štampa, kao i društvene mreže pisali samo o toj sapunici. Te je izašao video, nove kontroverznbe slike, izjave i dueli Tošića i Vranješa, pa suđenja na istu temu. Zoran Šijan je bio opasan momak sa beogradskog asfalta, sportista koji je bio u braku sa Gocom Božinovski. Iz tog braka su imali i sina, čak se priča da je imao mutne poslove sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Međutim, ono što se jako rijetko zna je to, da je on nju uveliko varao, a ovih dana su izašle i informacije o kojoj se ženi tu zapravo radilo. Radi se o izvjesnoj Gorani sa kojom se pojavljivao u medijima, i javnim mjestima, tako da je Šijan faktički imao i dvije žene. jedna je bila kod kuće, koja se brinula o djeci i kući, dok je Gorana služila za provod, ali njih dvije se nisu baš puno bunile vezano za ovu drugu. 

Gorana mu je čak i rodila sina 1999 godine, doduše u vanbračnoj vezi, Goca je i danas sa njom u jako dobrim odnosima. Vaša mišljenja?

 

Preporučeno