Poznata pjevačica Goca Lazarević nedavno je dala intervju za domaće medije u kojem je otvoreno govorila o svojim ljubavima i stavovima o novcu.Goca je istakla kako se njen odnos prema stvarima i novcu promenio tokom godina. Kada je bila mlađa, volela je da kupuje i nosi skupu odeću, ali sada joj to više nije bitno. Uz osmeh je izjavila da voli novo i da bi čak iu pidžami mogla da se pojavi na televiziji. Naglasila je da sada retko nosi istu odeću više puta, čak i ako je samo jednom obukla haljinu, već je spremna da je zameni novi. Takođe je izrazila da nema puno mesta za odlaganje garderobe jer živi sama u kući.

 

 

 

Onda je razgovor prešao na temu ljubavi. Goca je priznala da je imala dve velike ljubavi u životu. Sa jednim partnerom se rastala, dok je drugi prerano preminuo. Istakla je da je bila voljena žena i da ne može da se zadovolji sa malo. Za nju, to je nešto što se dogodi samo nekoliko puta u životu.

 

 

 

Goca je naglasila da novac nije ono na čemu bazira svoje ljubavne veze. Ona veruje da sve može da se kupi, ali ljubav ne može. Iako su mnogi govorili da je ljubav bila nagrada u njenom životu, Goca je priznala da se i dalje bori sa tim osećanjem. Dok život ide dalje, ona oseća da joj nedostaje deo sebe. Ipak, Goca je optimistična i ističe da je srećna kada pronađe trenutke koji ispunjavaju, jer smatra da je srećan dar od Boga koji se ne zaslužuje ničim.

 

 

 

Preporučeno