Postoje mnoge osoe iz javnog života , kako sa naše , tako i sa strane estradne scene , koje život nije mazio , i koje su prije stečene slave imale veoma buran život . Današnja akterka priče je imala veoma zanimljiv život . Naime , glumica Mišel Fajter , sada već je zagazila u sedu deceniju života , ali se oduvijek smatrala jednom od najljepših glumica u cijelom Holivudu . U nastavku vam donosimo njenu životnu priču , koja je i više nego zanimljiva.

 

 

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da Mišel sebe nikada nije smatrala lijepom . Uvijek sebi nalazila mahane , i ispričala je kako je u djetinstvu hodala kao patka , te kako je imala ogromna usta , pa su je tako zvali i blatnjava kornjača . U školi je Mišl bila najviši đk , a jako često se znala sa dječacima i potući . Nikada nije bila redovna i prisutna na nastavi , a kada je kupila svj prvi automobil brzo ga je razbila jer je bila pod uticajem droge.Jedne prilike je upoznala agenta , i zahvaljujući njemu je zaigrala u televizijskim reklamama a kasnije i u serijama i filmovima .

 

 

 

Sa 22.godine se udala za glumca Pitera Hortona . Na medenom mjesecu saznala je da je dobila ulogu u “Brilijantinu2” i odlučila da se posveti karijeri. To je narušilo njihov odnos pa su se razveli. Dobila je ulogu u kultnom filmu “Lice sa ožiljkom” , gdje se na snimanju dogodila nesreća , Al Paćina je isjekla staklom . Fajter je uuvijek imala želju da se ostavri kao majka ali nije željela da rodi djecu ako nije u braku . Tako je uplovila u bračnu luku sa Kelijem , koji su usvijeli jednu devojčicu , a nakon nekoliko mjeseci je ostala trudna i rodila sina.

 

 

Preporučeno