Nastavljamo sa novostima koje nam dolaze iz najgledanijeg rijalitija Zadruga, a danas ćemo da se bavimo jednim zadrugarom, koji je u ovoj petoj sezoni od samog početka odigrao veliku ulogu, i jedan je od zadrugara koji se najviše komentarišu kako među učesnicima, isto tako i među gledaocima. Riječ je o Filipu Caru, koji je na početku ove sezone hrabro izjavio da se njemu dopada Dalila Dragojević, koja je tada bila zauzeta žena koja je u braku bila pet godina.

Međutim, ni ona kao ni većina djevojka nije mogla da odoli njegovom šarmu, pa je tako uradila nečuveno nešto, odnosno svog muža Dejana ona je prevarila pred milionima gledalaca, i to upravo sa Filipom. Od tada ona je u odnosu sa njim, koji baš i nije za neku pohvalu, jer iako svi, posebno Dalila i Car govore kako je njihova ljubav kosmička, najveća ikada u rijalitijima, mi slobodno možemo da kažemo da smo vidjeli sve i svašta, samo ne tu ljubav o kojoj se toliko priča.

Zbog njegovog odnosa sa Dalilom mnnogi su mišljenja, da je njegova veza koju je imao sa Majom Marinković bila mirna luka u poređenju sa ovim odnosom. Međutim, mi ćemo danas da pišemo o jednoj fotografiji koja je na društvenim mrežama napravila opšti haos. Naime, tradi se o tome da se na Instagram profilu koji se bavi dešavanjima u Zadruzi, pojavila jedna Filipova fotografija, na kojoj se vidi da je on potpuno go, i jedno njegove intimne dijelove prekrivaju bokserice. Iako su ga svi komentarisali, mnogo je onih koji su primjetili da je on smršao, ali da još uvijek mora da se trudi. Evo i sami pogledajte…

Preporučeno