Miroslav Ilić i Devin Antonović prvi put su se sreli kada je Devin imao oko godinu dana, a nakon toga su nastavili da se sreću po sudovima gdje se već godinama vodi postupak za utvrđivanje očinstva. Devinova majka Mirjana Antonović je poznatog pjevaća naznačila kao biološkog oca svoga sina, a kada je Devin to saznao, kao već odrasla osoba je poželio da ostvari neki kontakt sa svojim ocem. Mirjana je svome sinu 2008. godine saopštila kako mu je Miroslav pravi otac, a on je onda poželio da upozna čovjeka čija krv teče njegovim venama:

” Pozvao sam Miroslava ubrzo pošto sam saznao istinu i rekao mu: „Je l’ to Miroslav Ilić? Ovdje Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je odgovorio: „Drago mi je da si živ i da si dobro“. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo još nekoliko puta komunicirali i dogovorili se da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedjelju dana pred put Miroslav nazvao i otkazao viđanje.”– Poslije toga, 14 godina kasnije, se pjevač Miroslav Ilić i Devin Antonović sreću na sudu, a o svome biološkom ocu Devin je rekao ove stvari:

” Teško mi je palo razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvog sam ga zamišljao.”– Kako je rekao, godine u kojima mu je bio potreban otac su sada iza njega, te mu je danas njegova majka dovoljna, a ona mu je i bila najveća podrška cijeli njegov život. Dodao je i da je istina samo jedna i da se od nje ne može pobjeći ma koliko se pokušavalo. Rekao je i da njemu više otac nije ni potreban i da je zahvalan da je imao takvu majku, koja je veliki borac i koja je imala snage za njih oboje da budu tu gdje su sada

 

 

Preporučeno