Za danas jedna jako zanimljiva tema, a povezana je sa lokalnim grobljima na kojima nikada nije dosadno. Verujemo da ste do sada jako puno puta videli neke smešne i jako zanimljive situacije koje su se dešavale na tim mestima. Zadušnice su praznik kada se iznosi hrana na groblja, a jedna žena iz Smedereva je pre par meseci iznela pravu gozzbu na grob, a moglo je da se najede najmanje 20 ljudi. 

Ovo je samo jedan od smešnijih situacija na groblju, kojih ima na mali milion. Posebna priča su pijai ljudi koji prave sve i svašta na lokalnim grobljima kada su u pitanju pravoslavne sahrane. O spomenicima koji se nalaze na grobljima, suvišno je i trošiti reči. O njima smo pisali nadugo i naširoko, ali jednostavno nikada ne dosadi. 

Ponekad pomislimo da je u pitanju šala, ali kada vidimo da su slike realne i da se stvarno nalaze na nekom groblju, onda samo možemo da zamislimo šta se dešavačo u glavama tih ljudi? Čovek koji je stavio svoju sliku na spomenik kako sedi za tanjirom i jedde pile, treba li šta drugo da se doda? Čovek koji je napravio spomenik u obliku kazana za rakiju? Ili bračni par koji je zagrljen, a u njegovoj ruci se nalazi pištolj ili flaša rakije?

Međutim, mi vam danas donosimo jedan zanimljivi spomenik od baka Zorke, koji se pojavio na par grupa na facebooku. Ona je za života uradila spomenik, na njemu je stojalo 1914-19 i da se ukleše godina kada je preminula. Međutim, ona je sve prevarila, jer je preminula 2003 godine. 

Preporučeno