Marinika Tepić, potpredsjednica Stranke slobode i pravde i poslanica u Skupštini Srbije, fascinantna je ličnost u političkom pejzažu zemlje. Njena nedavna pojavljivanja u medijima izazvala su interesovanje za njen lični život, posebno za njenu fotografiju sa vjenčanja koja je naširoko podijeljena na društvenim mrežama. Kao rezultat toga, Tepić je postao istaknuta javna ličnost. Marinika Tepić glasno brani svoja politička uvjerenja u javnosti, ali svoj lični život radije skriva, otkrivajući vrlo malo informacija o tome. Ono što se malo zna je da je udata za Milana Tepića i da ima dvoje djece. Uprkos nedostatku detalja, fotografija sa vjenčanja para sugerira da dijele skladnu vezu.

U vrijeme njihovog braka, Marinika je bila portparol Čankove LSV, a bila je i član vojvođanske vlade. Osim toga, bila je uvrštena na listu poslanika koju je predvodila koalicija oko Borisa Tadića. U međuvremenu, njen suprug Milan bio je funkcioner DSS-a i uvršten je na listu koju je vodio Vojislav Koštunica. Kada smo izlazili, pa čak i sada u braku, ideologija nas nikada nije brinula. Milan Tepić, bivši fudbaler, i Marinika, balerina, upoznali su se kroz zajedničku strast prema sportu. Milan je rekao da im njihove različite ideologije nikada nisu smetale, a Marinika se složila sa njegovom izjavom.

Političarka je istakla da je za njih ljubav od većeg značaja u odnosu na stranke. Ispričala je da su njihovom vjenčanju prisustvovale i njene i partnerove kolege, koji su također dio rukovodstva stranke. Ovom značajnom prilikom, političarka je nosila zadivljujuću snježnobijelu vjenčanicu, upotpunjenu nježnim nakitom i besprijekorno oblikovanom frizurom. U međuvremenu, njen partner se odlučio za bezvremensko mornarsko odijelo.

 

Preporučeno