Trenutno se Novak Đoković natječe u Wimbledonu, nastojeći osigurati svoj 24. Grand Slam naslov i osmi trijumf u ovoj renomiranoj sportskoj areni, često nazivanoj “hramom bijelog sporta”. Primjetno je da dobiva nepokolebljivo ohrabrenje i od svojih vjernih obožavatelja i od svoje obitelji, koji često posjećuju njegove utakmice iz Noletove lože. Kamera često bilježi njihovu prisutnost, pogotovo sada kada su tu redovito njegova djeca Tara i Stefan koji svim srcem bodre oca.

 

 

Zadivljujuća pojava Tare Đoković zaokupila je pozornost domaćih i inozemnih medija. Tijekom svake utakmice, njezina nepokolebljiva podrška ocu učvrstila je njezin status istaknute osobe. Neosporna privlačnost njezina šarma bez napora prebacuje fokus publike s terena na gledalište. Tara i Jelena Đoković dodatno su uveličale događaj svojim modernim izgledom, posebice tijekom Novakovog meča.

 

 

I majka i kći pridržavale su se dress codea elegantno odjenuvši se u bijelo ruho, a frizura Tare Đoković besprijekorno je upotpunila ovu stylish priču. Sa svojim zaraznim smijehom i nepokolebljivom usredotočenošću na igru, Tara je postala primjeran uzor brojnim roditeljima koji traže smjernice u odgajanju svojih kćeri s vrijednostima kao što su poniznost, predanost i ljubav. Njezin besprijekoran odabir frizure i odjeće naglašava njezin šarm. Dok svesrdno bodri svog oca s tribina, Tara utjelovljuje osobine koje mnogi žele usaditi vlastitoj djeci.Mediji su vrlo često špekulisali da je njihov brak u krizi te da se razvode , međutim Novak i Jelena svaki put kada izađu u javnost zajedno oni demantuju te navode i dokažu svima da je njihova ljubav jaka . Jelena je Novaku podrška os početka njihove veze odnosno od srednjoškolskih dana .

 

 

Preporučeno