Naša današnja tema odnosi se na novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, tačnije danas ćemo da pišemo o jednoj itekako poznatoj pjevačici, a riječ je kako ste i sami mogli da zaključite, Katarini Grujić. Svoje prve muzičke korake ona je napravila u poznatom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gdje je bila itekako zapažena, a onda je iskoristila pet minuta slave koje je dobila i danas je jedna od najpoznatijih i najtraženijih pjevačica na našim prostorima.

Kada je u pitanju njen privatni život, ona je sada u srećnom braku sa pouznatim fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je dobila i kćerku Katju, te uživaju u svojoj maloj porodici. Međutim, ono što je zanimljivo jeste to da je pjevačica svojevremeno bila u vezi sa oženjenim muškarcem, pa je ona jednom prilikom otkrila kako je on njoj obećavao da će da se razvede i da će onda oni moći da objelodane svoju vezu, ali to se nikada nije desilo. Tako je ona jednom prilikom na ovu temu rekla sljedeće:

“Imala sam situaciju da sam bila sa jednim momkom u vezi i nisam znala da je oženjen, iako su to znali njegova najbolja drugarica i svi. On mi je govorio kako ima papire za razvod”, rekla je ona rada. Iako se tada nagađalo da je riječ o fudbaleru Ognjenu Vranješu, pjevačica te navode nikada nije ni potvrdila ni demantovala. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.