Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, vijesti koje vam danas donosimo nam dolaze sa naše domaće javne scene, a odnose se na najgledanije muzičko takmičenje na našim prostorima, Zvezde Granda. Naime, radi se o tome da iako je već polovina septembra, nova sezona još uvijek nije počela, a razlog tome jeste to što se Saša Popović i Prva televizija nikako ne mogu da dogovore oko novog ugovora, dok onaj stari ističe ubrzo.

Dakle, prema saznanjima koja imaju domaći mediji, brojne emisije koje su se godinama emitovale u Grandu, trenutno su stavljene pod pauzu, a razlog tome su poteškoće koje su uzrokovane izmjenama koje produkcija ima sa sklapanjem novog ugovora, i to je već bilo dovoljno da se pokrene pitanje, da li je zaista kriza iticala na budžet, ili se ipak radi o nečemu drugom, jer oni još uvijek nisu snimili nijednu novu epizodu novog serijala, a nova sezona bi uskoro trebala da počne.

Izvor za medije, koji je upućen u sve izjavio je: “Ugovor koji ubrzo ističe bio je veoma nepovoljan za Prvu i sada se pregovara o novim uslovima. Prva neće da prihvati stare uslove, a “Grand” traži da zadrži neke od istih. Oni kasne i sada se ništa ne snima, ali se i ne pojavljuju nove informacije o tome šta se dešava, te košuljica stoji prazna. Nema materijala koji bi mogao da se emituje, a čelnici se svakodnevno trude da nađu idealno rešenje. Za neke emisije su snimljene najave koje sada stoje na zvaničnim kanalima, ali sve je ostalo na tome”. Ostatak teksta pročitajte ovde.