Ovaj dan ćemo da započnemo sa novostima koje nam dolaze iz Srbije, a i sami ste po naslovu mogli da zaključite o čemu ćemo mi to da pišemo u nastavku. Naime, širom Srbije ovih dana vladale su velike gužve u poštama, i to sve zbog toga jer je počela prijava za još jedan krug vaučera za odmor u ovog državi, samo što je ovog puta to znatno uvećano.

Umjesto 5 hiljada dinara koliko se do sada davalo, sada oko 200 hiljada građana u Srbiji može da računa na trostruko veći iznos, a isto tako jako važno je napomenuti da 95 hiljada ljudi koji su aplicirali ranije, i dobili 5 hiljada, opet mogu da se prijave kako bi dobili i dodatnih 10 hiljada. Shodno tome, mi ćemo vam u nastavku dati nekoliko prijedloga kako na najbolji način da iskoristite taj novac i da baš uživate.

Prvi od njih su banje, a u većini njih u Srbiji otvoreni su moderni objekti poput bazena, spa centara, velnesa, a ono što je najbitnije jeste to da smještaj nije toliki skup, pa je Republika.rs odlučila da istraži nekoliko primjera gdje za 15 hiljada se mogu dobiti tri noćenja za porodicu, i to u objektima koje imaju gore navedene sadržaje, a ono što je na vama jeste to da samo još doplatite dva noćenja, kako biste uživali pet dana, a ukoliko možete bez bazena na odmoru, moći ćete da spojite i četiri do pet dana od državnih para isplaćenih samo jednom članu porodice. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno