Zdravlje je itekako bitan segment, pogotovo kod jedne žene, tu prije svega mislimo na intimu i veoma je bitno da žena odlazi redovno na preglede kod ginekologa. Upravo o tom segmentu govorimo u našem današnjem članku, i iskustvu koji je doživio jedan ginekolog, koji se susreo sa svim i svačim, ali ovo još nije vidio u svojoj dosadašnjoj jako dugoj karijeri. 

Naime, poznata blogerka Mišel Berou odlučila je podijeliti sa svojim korisnicima društvenih mreža bizarnu nesreću koja joj se dogodila, i to prije nepunih mjesec dana. Konkretno, kako je napisala na svom blogu, posjetila je ginekologa zbog bolova u donjem dijelu trbuha, bio je to i više nego jasan alarm da posjeti svog ličnog doktora. Liječnik je obavio kontrolni pregled, a iznenadilo ga je i ono što je pronašao unutra.

Točnije, izvukao je cijelo jedno klupko mačijih dlaka iz njene unutrašnjosti. Isprva je mislio da je izvadio stari uložak, ali žena mu je rekla da ih ne koristi, tako da nije bilo sumnje o čemu se ovdje radi. A onda su otkrili razlog, kako se to sve uopšte i desilo.Naime, mačići su joj često ostajali u krevetu, mazila se sa njima, i jednostavno je bila jako vezana za njih. Uvijek bi ostajala pokoja dlaka iza njih, kada bi ona krenula na spavanje, a te bi se dlake lijepile za organ njezina supruga tijekom noći, kada bi imali intimne odnose. S vremenom se te dlake počele nakupljati, dlake su postale mala kuglica i to dlakava koja je počela izazivati bol, pa je žena otišla liječniku.

Nakon ovog jako teškog slučaja, ona je zabranila mačkama da se penju njoj na krevet.