Mi se u nastavku današnjeg članka malo vraćamo u prošlost, i vrme kada su snimani najbolji foilmovi u celoj filsmskoj industriji, a to su svakako 70 godine prošloga veka. Kada pomenemo te godine, nikako ne smemo da izostavimo najpopularniju ženu tog doba, koja je i dan danas pojam što se tiče samoh izgleda, ali i glume, velike Merlin Monro. Pokojna glumica Merlin Monro je na vrhuncu svoje karijere bila jedna od najpoželjnijih žena na svetu, i jednostavno nema muškarca iz tog doba koji nije imao zalepljen njen poster na zidu svoje sobe.

Međutim, ona je bila skandal od žene, jer je bila u vezi sa oženjenim predsednikom Amerike Džon Kenedijem. Ovih dana se oglasio i njen ginekolog, koj ije rekao da je istina da je imala 2 spontana pobačajaa, ali da je 1962 godine, ipak roddila ćerku To svakako ide u prilog i tvrdnjama Gledis Bejker Moris da je ona ćerka, a ne dalji potomak Merilin Monro.

Ona je tako pokrenula i sudski postupak kada je na samrti svoje majke Meredit Bejker, Gledis saznala da je ona u stvari usvojena, to ju je toliko uznemirilo, da je jednostavno morala da reaguje: ” Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kenedi ubiti i nju i dete ako saznaju za trudnoću, ona me rodila u tajnosti i sakrila kod svoje prave tetke” izjavila je Gledis, a preneli su strani mediji.

Trenutno je celi slučaj na ssudu, a ukoliko DNK test pokaže da je ona zaista kćerka poznate glumice i političara, procenjuje se da bi mogla da dobije oko 100 miliona dolara.

 

Preporučeno