Jedan od najgledanijih muzičkih programa u regionu svakako je muzičko takmičenje Zvezde Granda, koje gledamo u poslednjih 20 godina sa velikim uživanjem. Iako postoje mnoga druga slična takmičenja, niti jedno od njih nije kao što je ovo, a nijedno mu nije do kolena, jer jednostavno tu je žiri koji je sastavljen od velikih znalaca, koji svemu dodaju posebnu čar.

Kroz ovo takmičenje je prošao jako veliki broj kandidata, a mnogi od njih danas nose kompletnu balkansku scenu sa svojim fenomenalnim pesmama. Poslednjih par dana je ceo preojekat bio u tome, da je novi član žirija Ceca Ražnatović, a sela je na užarenu stolicu koja je bila u vlasništvu Jelene Karleuše u poslednjih 5 godina. Tako sve nastupe sa ovog takmičenja bar što se tiče prve emisije, možete da vidite na platformi ou Zube.

Također, kada spomenemo Zvezde Granda postoje osobe koje su zadužene da na sceni bude sve u redu, a jedna od njih je svakako i Sanja Kužet, koja je zadužena za vođenje celokupnog projekta.

Sada su je upitali, kako je podnela odlazak JK, a ona je rekla da se oseća kao da joj je neko jako drag otišao iz odeljena, tako reći ispisao se i prebacio se u neki drugi razred. Također, rekla je da joj je mnogo žao jer je Jelena imala posebnu energiju, koja će se jako teško nadoknaditi. Onda se i ona oglasila te je rekla, da nije sigurno da i ona već sutra možda nećže biti deo celog projekta, sudbina se nikad ne zna, zar ne?

Preporučeno