Pre par dana smo imali članak sa sličnom temom, kada su napokon na svoje došli svi oni koji ne vole ugnjetavanje i maltretiranje osoba koje su slabije od njih. Naime, dva mladića su u Engleskom Šrešburiju sedeli na klupi, a onda je došao jedan mladić sa strane i krenuo da ih makltretira. Jedan mladić je pobegao, a ovaj drugi nije hteo da se pomeri sa klupe. Tek kada ga je zakačio kolenom u bradu, on je skočio i uzeo stvari u svoje ruke.

Oborio ga je za tili čas na zemlju i prikleštio ga kolenom od tlo. Kada se ovaj usprotivio, nasilnik je dobio i drugu porciju, a da je znao da je naleteo na omladinskog prvaka u džudou, dobro bi razmislio sa kime se kača.

Sada se slična scena odigrala na ulicama Teksasa. Naime, UFC borac Kevin Holand učestvovao je u hvatanju lopova, koji je pokušao da ukrade autobomil u kraju gde živi ovaj borac. Jurio ga je kroz celu ulicu i na kraju uspeo da ga uhvati, i onda ga je čvrsto držao, sve do trenutka dok nije stigla sama policija. “Vozio sam se ulicom, kad sam ugledao čoveka kako izlazi sa parkinga, ljudi su galamili i govorili kako je on kradljivac auta. Dugo vremena nisam imao borbe, i jednostavno sam hteo da se zabavim. Okrenuo sam se i počeo sam da ga jurim, kada je to video, okrenuo se i udario u drvo.”, izjavio je on za američke medije.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku samoga članka.

Preporučeno