Goca Tržan, poznata pjevačica, ima kćerku koja nikada nije pokazivala sklonost traženju pažnje javnosti. Unatoč tome, Goca je uvijek podržavala odluke svoje kćeri i suzdržavala se od bilo kakvog utjecaja na njezine izbore. Za razliku od nekih majki, Goca nema potrebu da dokumentuje svaki aspekt života svog djeteta, jer smatra da je njena kćerka još premala za takvo eksponiranje.

Goca je u nekoliko svojih prošlih govora isticala da je izuzetno ponosna na svoju kćer Lenu, koja je trenutno srednjoškolka i nema interesa da krene maminim stopama. Goca je ranije spomenula da Lena izrasta u fantastičnu mladu damu i podsjeća je na nju samu kad je imala otprilike istih godina. Nedavno je Lena napunila šesnaest godina, a Goca je na društvenim mrežama izrazila svoje iskrene emocije i ljubav prema kćerki objavom dirljive poruke.

Goca je na svom Instagram nalogu podelila da je 16 godina prošlo za tren oka. Njezina je mala buntovnica odrasla i polako ostavljala burnu fazu puberteta iza sebe. Goca je bila zahvalna Bogu na tome. Priznala je da je njezino dijete uvijek bilo voljeno i grljeno te da je naučilo vrijedne lekcije u životu. Međutim, Goca je smatrala da nisu proveli dovoljno vremena zajedno. Unatoč tome, bila je neizmjerno ponosna na sposobnost svog djeteta da se nosi sa svojim brigama, strahovima i tugom. Goca je svoje dijete uvjeravala da će uvijek biti tu za njih.

Pjevačica je podijelila razna osobna iskustva i izrazila privrženost svojoj kćeri, uvjeravajući je da će uvijek biti uz nju. Njezine dirljive i inspirativne riječi odjeknule su među njezinim brojnim obožavateljima, koji cijene Gocinu nepokolebljivu predanost ulozi majke i njezin blizak odnos s kćeri. Goca je svoju poruku završila izjavom vječne ljubavi Leni, ističući da tu vezu između njih ništa ne može promijeniti.

Preporučeno