Pjevačica Nataša Bekvalac je veoma popularna na našim prostorima. Naime, njena uspiješna karijera traje već godinama. Nataša je poznata kao osoba koja nerijetko zasmijava svoju publiku anegdotama iz svog života.

 

 

Poznato je da Nataša nije imala sreće u ljubavi, te da iza sebe ima već tri propala baka. Iako se sa muškarcima baš ne slaže , Nataša kaže kako još uviek vjeruje u ljubav , uvjerena je da negdje postoji savršen partner za nju , te se nada da će se jednoga dana sresti. Nataša sa prvim suprugom, poznatim vaterpolostom Danilom Ivanovićem ima kćerku Hanu. Naime, par se razveo prije 12.godine, a oboje su se trudili da Hana ne osjeti posljedice njihovog razvoda, iako su međusobno imali velike trzavice.

 

 

Što se tiče Natašine karijere, ona je veoma uspješna u svom poslu. Tako je nedavno iznenadila svoju pubiku kada se na društvenim mrežama pohvalia svojim dugoočekivanim duetom sa slavnim naradnjakom Sašom Matićem .kome se kako Nataša kaže divila dugi niz godina , kako zbog djela tako zbog čovječnosti . Naime , Nataša je sebe i njega nazvala “prevarantima” po tematici nove pjesme i podijelila jako profesionalnu i upečatljivu fotografiju sa legendarnim pjevačem , kako bi promovisali novi singl. Nataša je rekla da joj je velika čast raditi sa takvim džentlmenom koji je bio jako strpljiv i ljubazan s njom. Pjesma koju su snimili Saša i Nataša pod nazivom “Prevaranti” bi trebala uskoro da izađe , i očekuje se da će dobro proći na estradi Balkana . Nataša je izjvila kako joj e drago biti rame uz rame sa ovim gigantom narodne muzike.

 

 

Preporučeno