Verujemo da ste do sada svi već čuli da je Petar Grašo još pre par meseci prekinuo nakon pune 23 godine svoju vezu sa kolegicom, također spllićankom pevačicom Danijelom MArtinović. Svi ssu mislili da će oni ostati zajedno do kraja živoota, jer jednostavno nikada nisu imali neku drugu osobu pored sebe. Međutim, javnost, pre svega u Hrvatskoj se zgranula kada je čula da ju je on poslednjih par meseci varao sa ćerkom od Tončija Huljića.

Verovali ili ne, Hana Huljić je od njega mlađa 15 godina, a anegdota koja kuži medijima kaže da je Grašo bio na svakom njenom rođendanu. Šala, ali malo crna, zar ne? Također se jako dobro zna da je Petar Građo sa njenim ocem Tončijem Huljićem surađivao jako dugi niz godina, tako da je normalna stvar da su bili i kućni prijatelji.

Kako je ona izjavila nedavno za hrvatske medije, još pre godinu i po dana je počela da oseća neke simpatije prema Graši, a sve je bilo obostrano, a sumnja se da je on sa njom bio u vezi još dok je bio sa Danijelom Martinović. Kako se navodi od insajdera, ona se već presselila u Zagreb kod Graše, a sada je krenula sa provokacijama, te je objavila i fotku sa svojom prijateljicom, a ispod je napisala da se oseća nikad zaljubljenije neo do sada.

Što je najgore, Hana se samo 3 godine pojavila u Danijelinom spotu, ironija ili ne? Petar Grašo se još uvek nije oglašavao po ovom pitanju, a veruje se da je on u stvari najveći krivac za sve.

 

Preporučeno