Danas u nastavku pišemo o Tamari Grujić koju su mnogi zavoljeli putem emiije Radna akcija ne krije da ima neobičan odnos sa suprugom Vukom. Naime, ona je otkrila da ne spava u istoj sobi sa svojim partnerom.

Oni su tu odluku donijeli spontano, a uprkos tome što će mnogi zamjeriti i reći da nije zdravo, ona voli da spava sa ćerkom Lenkom, pa Vuku nije ništa drugo preostalo nego da bude u drugoj sobi sa njihovim psom Milicom. Do sada oni nisu vidjeli lošu stranu te podjele, ali su oboje svjesni da to neće biti zauvijek i da zbog toga trenutno više rade na čuvanju njihove intime, pričala je Tamara Grujić prije nekoliko.

Njen vuk nije previše romantičan, on jeste bio na početku veze ali po njenom mišljenju nisu latice ruža posute po podu jedina romantika. U njegovom slučaju to je nevjerovatan smisao za humor. Obožava kod njega što je duhovito i što se s vrmeneom na vrijeme jedno drugome su postali i najbolji prijatelji i saradnici. “Drago mi je kada mi kaže: “Žule, ja najviše s tobom volim da radim”. Pogledom se dogovaramo, što primenjujemo i u Lenkinom vaspitavanju – dodala je ona tad za “Stori”. Jednom prilikom je također Tamara istakla da li bi mogla da ima supruga koji ne radi sa njom.

Ona sumnja da bi mogla da ima partnera koji nije sa njom na terenu, a oni su ipak više od osam mjeseci godišnje van Beograda. Da ne govori da ne bi postojala šansa da dijete ije sa njom. Zaista ovako se sve divno i lijepo poklopilo, a prije svega njen suprug je iz iste branše, samo se sa filma prebacio na tv, diplomirani je organizato a Lenka pošto ne zna za drugačije djetinjstvo uživa u prirodi izvan Beograda, pričala je jednom priliko ona za medije.

Preporučeno