Drugi dan vikenda ćemo malo posvetiti sapunicama, koje su postale velika zakletva većini žena ne samo na Balkanu, nego i u cijelom svijetu. Sve je krenulo još prije 20 godina kada je Esmeralda probila led za sve sapunice u cijelom svijetu. Prava pomama je vladala za njom i njenom velikom ljubavi Hose Armandom. Oni su samo prokrčili put ostalim španskim, indisjkim i turskim serijama. 

Neke se emituju i po par godina, i imaju preko 200 epizoda, tako da i ne znamo kada su uopšte počele, ali to ženama jednostavno ne smeta.Ponekad su glavne uloge iz ovih sapunica doživjele pravi status božanstva u svijetu, a žene su obožavale muškarce koje su igrale glavne uloge. 

To su većinom bili glumci koji su naočiti, lijepi i zgodni, idealni da se privuče pažnja svih gledateljki. Danas ćemo se dotači serije Ezel. koja je bila pravi hit na ovim prostorima prije jedno 15 godina. Kenan Imirhozoglu je glavni glumac iz ove serije, a na žalost velikog broja obožavateljki, on se oženio a prije par dana je postao i otac po drugi puta sa svojom suprugom Sinem Kobel, i dobili su djevojčicu.

On je zakupio cijeli sprat od bolnice u Istanbulu, samo da bi njegova žena imala jako dobar status i mir, kada je krenuo iz bolnice, kompletno osoblje je dodatno nagradio za skrbljenje o njegovoj velikoj ljubavi. Pogledajte kako izgleda popularni Ezel. Vaša mišljenja o njemu?

Preporučeno