Internet zajedno sa društvenim mrežama postao je mjesto gdje se ljudi ne ustručavaju da pokrenu brojne teme, oko kojih se stvori debata, i gdje je mnogo onih koji žele da daju svoje mišljenje na određenu temu. Tako mi imamo priliku da vidimo, ali i da pročitamo sve i svašta, pa ćemo tako u nastavku današnjeg članka da se bavimo jednom veoma zanimljivom temom, a vjerujemo da će itekako većinu vas da zanima.

Naime radi se o tome da se pokrenula debata na temu da li muškarci ožene žene na kraju koje su u svom životi najviše voljeli, pa su se tim povodom otvorili i Srbi, koji su imali dosta zanimljive komentare i primjere. Inače, znamo onu staru da prve ljubavi uvijek znače i one najveće, iako to i ne mora da bude nužno pravilo, jer da li će se na kraju desiti upravo tako utiče mnogo faktora. Tako je na reditu jedan korisnik postavio pitanje koje glasi: “Da li je istina da muškarci ne ožene devojku koju su najviše voleli i u koju su bili najviše zaljubljeni, već onu koja je u tom momentu kada je trebalo da se ožene bila tu (da ne bude pogrešno shvaćeno, mislim na trenutak kada su bili spremni da zasnuju porodicu)?

Nakon toga uslijedili su razni komentari, a neki od njih glasili su: “Sve zavisi od osobe. Sećam se da mi je drugar rekao posle jedne duže propale veze i više manjih koje su propale da će da se oženi i napravi dete prvoj koju smuva. Nema više čekanja godinama, nego skači odmah na ludi kamen i to je to. Nadam se da je srećan zbog te odluke”. “Apsolutno tačno. Šteluješ, čekaš savršeni trenutak sa savršenom devojkom da imate savršenu decu u savršenom gradu u savršenoj kući. To se s*ebe i kažeš sebi – oženiću prvu koja naiđe.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno