U nastavku današnjeg članka malo se posvećujemo Zvezdama Granda koje su ovog vikenda emitovane po treći puta, a sve oči su bile uprte u Cecu Ražnatović, i tome kakok će onna zapravo da odradi ssvoj prvi posao što se tiče posla u žiriju. Mnogi oni koji se razumeju u muzičke stvari, misle da ona neže moći da na pravi način zameni jelenu Karleušu.

Međutim, reaakcije publike koje su bile na snimanju su više nego pozitivne, i veruju kako će Ceca da bude itekako dobra na svom novom radnom mestu. Pored Zvezdi granda, Ceca se aktivirala i na svoom novom poslu, a to je svakako nastupi nakon skoro 2 godine pauze. Za jako kratko vreme,, uradila ih je jako puno, i može se reći da je gde god da je gostovala, ostavila više nego dobar utisak.

Sada o njoj i Bogdanu, a njih dvoje su već skoro godinu dana u ljubavi, i uživaju u svakom trenutku i stalno su zajedno, a sada su odkučili da je došlo i vrme za njih dvoje tako da su proveli više nego romantičan vikend na Zlatiboru.

Oni su na društvenim mrežama objavili kako uživaju u rizortu na planini, a mnoge je iznenadilo to što je ona izabrala drvene bungalove za ovo putovanje. Ona je tako podelila i na svojim društvenim mrežama, kamin, lagana vatrica, piće i jedan romantičan film na TV-u. Video možete da pogledate ovde.

 

Preporučeno