Tijekom svoje slavne karijere, Svetlana Bojković etablirala se kao vrlo uspješna glumica, poznata po svojim iznimnim portretima raznolikih likova. Sa svojom prepoznatljivom gracioznošću i sofisticiranom metodologijom, ona utjelovljuje vrhunac elegancije, s velikim ponosom održavajući svoj besprijekoran imidž. I u poodmakloj dobi Ceca Bojković ne izostavlja pozitivne kritike i brojne komplimente kad god se pojavi u javnosti.

 

 

Slavna glumica otvoreno prihvaća svoje godine i bore koje krase njezino lice, prepoznajući ih kao opipljive podsjetnike na iskustva koja je proživjela. Iako je posvećena slavljenju prirodne ljepote, Ceca Bojković svojedobno je podlegla draži estetskih dodataka. Živopisno je opisala rezultate svog estetskog zahvata, dajući pronicljiv prikaz. Kako bih održala zdravlje i izgled svoje kože, u svoj dnevni režim uključujem vrhunske proizvode za njegu kože. Osim toga, povremeno odlazim u toplice radi laserskih tretmana i masaža. Duboko gadim prema iglama i nemam sklonosti nikakvim korektivnim zahvatima. Zanimljivo, prijatelj me jednom prevario da mi prije dvadeset godina da injekcije botoxa u čelo. Ceca je tada primijetila da ovaj tretman nije dao nikakve pozitivne rezultate zbog njenog čestog mrštenja. Na sreću, neželjeni učinci botoksa nestali su u roku od nekoliko mjeseci, pa tako nije ima nekih ozbiljnih problema.

 

 

Ceca se osvrnula i na odnos s kćerkom Kajom, koja je također glumica. Izrazila je žaljenje što Kaji nije posvetila više pozornosti u njezinim formativnim godinama kada je bila najslađa. Ceca je za to vrijeme dobila podršku od oba para baka i djedova. Kajin otac Miša Žutić bio je jedinac, kao i Ceca, a roditelji su im bili maksimalno angažirani i pristupačni. Ceca je Kaju rodila kada je imala 25 godina. Tek nakon što je Ceca otišla u penziju, a Kaja odrasla i osamostalila se, počele su da provode više vremena zajedno. Srećom, sada uživaju u doista izvanrednoj vezi.

 

 

Preporučeno