U martu mjesecu, sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića proslavio je četvrti rođendan. Ispunjeni ponosom, roditelji ne mogu odoljeti svom preslatkom djetetu. Pjevaču i tekstopiscu nedostaje sposobnost da odbiju korisnika, nesvjestan postupaka i metoda koje koristi navedeni korisnik. Čak i najmlađe dijete posjeduje jasan osjećaj želje i sposobnost protesta kada im se želje ne ispune na njihovo zadovoljstvo.

Aleksandru i Filipa sve to nevjerojatno fascinira, a zabavne priče rado dijele s novinarima. Pop umjetnica je u nedavnom intervjuu ispričala anegdotu o svom susretu s nasljednikom prije nastupa. Večeras je Aki izrazio želju da ide sa mnom, ali je prenio i nedostatak naklonosti prema meni zbog moje nespremnosti da ga povedem. Pokušao sam pojasniti da je njegova veličina razlog zašto ga ne mogu ugostiti, ali on je odlučno izjavio: “Odbit ću sve buduće pozive da vam se pridružim.

Aleksandra je svojim prikazom postupaka svoje ljubimice uspjela razveseliti svoje pratitelje, ne ostavljajući nikome sumnju da mladu Aleksandru ne treba olako shvatiti.Rođen u obitelji Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, u centru je pažnje cijele njihove obitelji. Djed i baka gaje neizmjerno voljen, au slučajevima kada mu roditelji nametnu ograničenja, uvijek su tu da pristanu na kompromis i ispune njegove želje. Glazbeni entuzijasti Prijović dobili su priliku vidjeti kako izgleda mali Aleksandar u njezinom spotu za pjesmu “Sve po starom”, neočekivanoj anomaliji.

Predani roditelji nastoje zaštititi svoje voljeno dijete od nametljivog pogleda javnosti, dopuštajući im autonomiju da iskovaju vlastito jedinstveno putovanje. Ova divljenja vrijedna težnja je u središtu njihovog roditeljskog pristupa.

Preporučeno