Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, vijesti koje vam danas donosimo nam dolaze sa naše domaće javne scene, a odnose se na najgledanije muzičko takmičenje na našim prostorima, Zvezde Granda. Naime, radi se o tome da iako je već polovina septembra, nova sezona još uvijek nije počela, a razlog tome jeste to što se Saša Popović i Prva televizija nikako ne mogu da dogovore oko novog ugovora, dok onaj stari ističe ubrzo.

Dakle, prema saznanjima koja imaju domaći mediji, brojne emisije koje su se godinama emitovale u Grandu, trenutno su stavljene pod pauzu, a razlog tome su poteškoće koje su uzrokovane izmjenama koje produkcija ima sa sklapanjem novog ugovora, i to je već bilo dovoljno da se pokrene pitanje, da li je zaista kriza iticala na budžet, ili se ipak radi o nečemu drugom, jer oni još uvijek nisu snimili nijednu novu epizodu novog serijala, a nova sezona bi uskoro trebala da počne.

Tako se oglasio izvor koji je za medije rekao sljedeće: “TV Prva više ne želi robovlasnički ugovor, koji je ranije zatekla, gde mnogo više para daje nego što to vredi na tržištu, tako da je “Grand” u procepu. Pink, s druge strane, čeka svoju priliku, bez ikakvog opterećenja, da ih ponovo uzme pod svoj krov, za neku siću ili im sledi gašenje, pošto im već gori pod nogama jer nemaju gde da emituju emisije”, rekao je on pa je dodao:

“Nijedna emisija još nije emitovana iako je nova sezona trebalo da startuje odavno. Ranijih godina septembar je bio udarni, a sada je skoro prošao da nije nijedna emisija snimljena. Iz “Granda” u panici pojedinim medijima poturaju informacije da je reč o najgledanijem šou programu, koji samo što nije startovao, ali nikako da startuje, dok članovi žirija ne mogu da lažu da snimaju, kad ne snimaju, pa sve češće neki od njih, poput Dragana Stojkovića Bosanca, i sami priznaju da se ne zna da li će uopšte više biti “Zvezda Granda”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno