Znamo da je Grčka jedna od omiljenih destinacija kada su u pitanju građani Srbije, a pored Grčke tu su još Hrvatska, Crna Gora, a od prije nekoliko godina tu je i Turska. Građani Srbije rado odu na ljetovanje u Grčku, odakle nam dolaze razne priče i iskustva koje oni postavljaju na društvene mreže. Mi vam danas donosimo jednu priču koja nam dolazi upravo iz Grčke, a radi se o tome da je na društvenim mrežama osvanula jedna fotografija na kojoj se nalazi jedno obavještenje.

Tačnije u pitanju je pravilnik koji je napravi jedan Grk, a sve zbog toga jer se ne poštuje kućni red. Zanimljivo je to da je obavještenje napisano na srpskom jeziku, i ono stoji na ulazu u apartman, a odnosi se na ponašanje gostiju koji se nalaze u sobama. Između ostalog na papiru piše i to da ukoliko se ne poštuju pravila da je kazna za to 30 eura.

Ovo obavještenje naljutilo je mnoge turiste iz Srbije, i oni su ovo podijelili na društvenim mrežama, a na pravilniku piše sljedeće: “Svako veče treba da menjate tabletu za komarce i ne ubijate komarce po zidu. Ostaju fleke. Na kraju smene kada odlazite sudovi treba da budu čisti. Izbacite đubre. Ne ostavljajte u sobi. Kućni red treba da se poštuje, od 15 h do 17 h. Posle ponoći nema galame. Kada se vraćate sa plaže operite noge od peska ispred zgrade. Ne ostavljajte džoger za čišćenje u kofi sa vodom. Ne premeštajte krevete”, pisalo je u obavještenju. Ostatak teksta pročitajte ovde.