Nemanja Gudelj je poznati fudbaler koji je nedavno učestvovao u finalu Lige Evrope održanom u Budimpešti. Njegova devojka, Anastasija Ražnatović, bila je tu da mu pokaže podršku, a njegov tim je na kraju izašao kao pobednik. Anastasijina majka Ceca Ražnatović, poznata pevačica, podelila je na društvenim mrežama snimak na kome je prikazana sreća koja je usledila nakon utakmice.

Ona je na Instagramu otkrila da njen zet slavi svoj ulazak u Ligu šampiona i dala detalje o njegovim slavljeničkim aktivnostima. Nemanja je bio presrećan njenim ljubaznim gestom i nastavio da deli objavu na svom ličnom profilu. On joj je kroz svoju priču izrazio svoje iskreno uzbuđenje i veoma poštuje nju i kao osobu i kao Anastasijinu majku. Njihov odnos je odličan.Ceca Ražnatović je nedavno na Instagramu podelila dirljiv trenutak između ćerke Anastasije i njenog partnera Nemanje. Opšte je poznato da Nemanju Gudelja veoma obožava porodica Ražnatović, a posebno Tašina majka koja ga smatra svojim omiljenim među svim Anastasijinim prethodnim partnerima.

Ceca im želi večnu sreću i podršku u svim aspektima njihove veze. Ona hvali Nemanju kao divnog mladića koji ima mnogo sličnosti sa Anastasijom. Objava na Instagramu uključivala je snimak sa fudbalskog terena na kojem je Nemanja obasjan Anastasiju nežnim zagrljajima i poljupcima, pokazujući snažnu vezu koju dele i njihovu duboku ljubav jedno prema drugom. Objava je naišla na izliv pozitivnih komentara i lepih želja za par od Cecinih pratilaca.

Preporučeno