Prije nekoliko dana u jednom londonskom naselju održana je baštenska izložba, a prije njenog zvaničnog početka sproveden je niz aktivnosti, poput piknika. Na oduševljenje svih, britanska princeza se iznenađujuće pojavila, dodajući šarmu ovoj prilici. Prema svom uobičajenom odijevanju, nosila je elegantnu i nenametljivu odjeću, koja je pristajala događaju i ostavila trajan utisak na prisutne. Nije iznenađujuće da su odjeća Kate Middleton postala tema u gradu u danima nakon izložbe.

Vojvotkinjina odjeća bila je savršeno prikladna za divljenje zadivljujućim vrtovima. Odlučila se za lepršavu ružičastu haljinu- košulju dugog, lepršavog kroja koja se mogla zakopčati s prednje strane na elegantne dugmad. Haljina je također imala plisirane detalje, dodajući dašak romantike koji je trenutno u trendu. Priču je upotpunila i omiljena obuća za sunčanu klimu, a to su bile espadrile sa kompletnom potpeticom. Nadalje, izgled je završila sofisticiranim minđušama i kaskadnom kosom koja je imala valovitu teksturu.

Haljina koju je Kate Middleton nosila u proljetnom izdanju izazvala je veliku pometnju među ženama koje se ugledaju na vojvotkinju za modnu inspiraciju. Odlična vijest za žene na našim prostorima je da sličnu haljinu mogu kupiti u “Zari” za djelić cijene. Ovo je izazvalo veliko uzbuđenje među ženama koje žele da oponašaju Katein stil, a da pritom ne propadnu. Nudeći pristupačne modne opcije, Zara je omogućila ženama da se osjećaju samopouzdano i sa stilom bez trošenja bogatstva. Kateina haljina se pokazala kao popularan izbor, a sada žene lako mogu da repliciraju njen izgled uz pomoć Zare. Zahvaljujući posvećenosti brenda pružanju pristupačne mode, žene sada mogu izgledati i osjećati se najbolje što mogu, a da pritom ne propuste novac.

Haljina koju je obukla vojvotkinja nije prikladna samo za profesionalne i svakodnevne angažmane, već je i vrlo pogodna opcija za luksuznije događaje i okupljanja. Svestranost ovih odjevnih predmeta je impresivna jer se mogu upariti s patikama, baletankama, mokasinima i visokim potpeticama. Osim toga, laskaju svim tipovima tijela, pružaju poželjnu siluetu pješčanog sata i efikasno prikrivaju sve nedostatke.

Preporučeno