Popularna TV emisija “Moja velika ciganska svadba” nedavno je prikazala dva romska vjenčanja, prikazujući jedinstvene običaje mladih Roma. Dvostruko vjenčanje je isprva izgledalo savršeno, a obje sestre, Stefani (19) i Amber-Lin (22), izgovarale su svoje zavjete pred matičarem pored rijeke. Slavlje je nastavljeno u obližnjem restoranu, ali je, nažalost, kratko trajalo. Stvari su krenule na gore kada je Dustin, mladoženjina bivša devojka i rođak Amber-Lin, odlučio da prokle mladence i pokvari venčanje.

Da stvar bude gora, na proslavi se neočekivano pojavio Amber-Lin bivši suprug i pokušao da se pomiri s njom. Situacija je brzo eskalirala, a fizički sukob je za dlaku izbjegnut. Uprkos naporima porodice da ukloni mladu bivšeg muža sa događaja, mladoženja je bio duboko pogođen. Da bi drama bila veća, počele su da kruže glasine da se mlada potajno viđala sa bivšim mužem.Na dan svog vjenčanja, Amber-Lynn je bila zapanjujući prizor u svojoj dugoj haljini od tila ukrašenoj delikatnim detaljima od čipke koji su grlili njenu ženstvenu figuru. Njena svijetlosmeđa kovrdžava kosa i meki osmijeh samo su doprinijeli njenoj prirodnoj ljepoti, čineći je neodoljivom vizijom elegancije.

Uprkos prekidu koji je izazvala mladoženjina bivša devojka koja je priznala da je izazvala nevolje, mlada je odbila da joj oprosti, što je dovelo do ozbiljnog sukoba koji je zahtevao intervenciju policije. Kao rezultat toga, bivša djevojka se snašla i završila sa Dustinom, a ono što je trebalo da bude dvostruko vjenčanje završilo je jednostrukim, sa svim komplikacijama koje su dolazile s tim.

Preporučeno