U ovome članku ćemo se malo posvetiti ljudima sa svjetske javne scene, koji su konkretno povezani na neki način sa engleskom kraljevskom porodicom. tako je i ova priča podigla veliku prašinu, a tiče se princa Harija i njegove supruge Megan Markl. Radi se o tome da je Meganina sestra Samanta Markl na društvenim mrežama objavila kako ima velike sumnje da je njena sestra rodila svoju djecu, te da smatra da je sve napravljeno uz pomoću surogat majke

Poznato je da Megan baš i nije u najboljim odnosima sa većinom članova svoje porodice i da to traje već godinama, a sada su se u javnosti pojavile nove optužbe koje je iznijela Meganina rođena sestra Samanta. Ona se oglasila na društvenim mrežama, a između ostaloga napisala je i ovo: “Vjerujem da surogat majka još nije predala dijete. Mislim da bi trebalo da bude obavezno da se dostave dokazi da je iz materice moje sestre rođeno dijete, te da Arči ne bi trebao da ima titulu, jer mislim da je tu bila uključena surogat majka”, napisala je ona, a onda je dodala i obrazloženje svojih tvrdnju:

“To mislim zbog slika koje su objavljene, a na kojima joj je stomak bio veliki ujutru, a ravan uvečer”,. Sve ovo se dešavalo prije nekog vremena, a sve te stvari je Samanta objavljivala na svome Tviter nalogu. Isto tako je i otkrila neke intimne stvari iz života njene sestre Megan, a pokušala je i da objasni loš odnos Megan sa ostatkom porodice. U svakom slučaju, očito da kraljevska porodica ne može bez skandala, a ovo je još samo jedan u nizu.

 

Preporučeno