Već smo par puta pisali o gospodinu, kojeg možete da vidite na našoj današnjoj naslovnici, a on je već jako dugi niz godina u Americi gde obavlja posao doktora. On je čak pre par godina, a da nije ni znao bio prijavljen u konkurenciju za najlepšeg doktora u Americi gde je čak i pobedu odneo. 

Njega je prijavio najbolji prijatelj, a u konkurenciji od čak 300 doktora, on je bi o pobedniik. O srpskom hirurgu Vasiliju Vujoviću pre nekoliko godina pisao je britanski “Dejli mejl”, a nakon toga broj obožavateljki je samo rastao. Sada jednostavno ne zna kako da izađe na kraj sa svim devojkama koje mu đalju zahteve za prijateljstvo na društvenim mrežama. Trenutno ima preko 200.000 pratilaca na mrežama, a našao se i u kategoriji “iznajmi dečka” i to ni manje ni više, nego za 100 dinara. Da, dobro ste pročitali ovu informaciju, poa i to da se desi.

Da li se neko šalio sa doktorom, za sada je nepoznato, ali će se jako brzo saznati, ali im je lepi doktor poručio da za 100 dinara ne bi išao ni đubre da baci. Podsećamo, on je zajedno sa roditeljima krajem 90 ih godina prošloga veka otišao za Ameriku. Tamio je završio sve stepena obrazovanja, i danas je jedan od cenjenijih plastičnih hirurgaa na američkom tlu.

Preporučeno