I danas se družimo uz najvažniju vijest u coijelom svijetu a to je svakako korona virus, koja je malo ipak popustila sa početkom 2021 godine. Cifre se polako smanjuju što se tiče oboljelih osoba, ali i dalje krizni štabovi pozivaju na oprez i na nošenje zaštitnih maski, kao i čuvanje distance kada ste na javnim mjestima. 

Međutim, i dalje u javnosti vlada fama, kako je sve zapravo krenulo sa korona virusom. Ljudi su od prošle godine još ubjeđeni da je sve krenulo iz jedne labaratorije u Kini, i da je virus napravljen vještački. Tome u prilog idu i njegove mutacije, i baš iz tog razloga pravodobna vakcina još uvijek nije pronađena. Da stvar bude još potkovanija sa dokazima, pokazuje i svjedočenje doktorice koja je prebjegla iz Kine u Ameriku. 

Tamo je sada pod zaštitom, i odlučila je za sve medije iznese veliku istinu o samom virusu, za kojeg je rekla da je napravljen u labaratoriji, a da je ona sve svojim očima vidjela. Li-Meng Jan je ime ove doktorice, koja je prošle godine bila najtraženiji subjekt u pretragama na google pretraživaču. Ona je tako dobijala i prijetnje smrću, da ako iznese cijelu istinu do kraja neće joj se pisati dobro. 

Sve je napravljeno u vojnoj labaratoriji, a što je najgore u sve je bila upućena i svjetska zdravstvena organizacija. Znači da se radilo na globalnom nivou, i sa jakom namjerom. Ona je rekla također, da korona virus nema nikakve veze sa slijepim miševima, za kojeg su kinezi rekli da je od njega zapravo sve i krenulo. 

Preporučeno