Ramon Sosa pronađen je u plitkom grobu s prostrijelnom ranom na desnoj sljepoočnici. Međutim, sve je to bila smicalica da prevari svoju suprugu koja je platila ubojici da ga ubije. Sosa je za Fox News Digital otkrio da je njegova prva reakcija bila nevjerica nakon što je obaviješten o planu. Pretpostavljao je da su vlasti prikupile dovoljno dokaza za uhićenje njegove supruge. Oni su odgovorili kako posjeduju dovoljno dokaza, ali su se suzdržali od postupanja na temelju njih zbog vanjskog izgleda njegove supruge kao uvažene članice zajednice, majke dvoje djece i lijepe dame. Predložili su da je izigraju kako bi dobili njezin odgovor na sliku na kojoj on izgleda “mrtav” i iskoristili je kao dokaz.

Sosina iskustva zabilježena su u dobro poznatoj kriminalističkoj TV seriji “Who I Married” na Investigation Discovery (ID). Program, koji je prvi put emitiran 2010., istražuje priče pojedinaca koji vjeruju da su pronašli svoje “srodne duše” samo da bi otkrili da njihovi partneri skrivaju šokantnu tajnu. Sosa je rekao da ljudi i dan danas primjećuju incident, izražavajući čuđenje i nevjericu. Ideja da se svakome nešto može dogoditi često se odbacuje kao puka floskula, ali mogu potvrditi da je to istina. Moje vlastito iskustvo je dokaz da se to može dogoditi i vama, kao što se dogodilo meni. Rođen u Puerto Ricu, Sosa je krenuo očevim stopama i postao profesionalni boksač.

Kad je bio tinejdžer, preselio se u Teksas i sa 17 godina postao profesionalac. Nakon niza nesretnih veza, Sosa je upoznao ženu koja ga je osvojila svojom ljepotom. Godine 2007., u dobi od 40 godina, Sosa je nokautiran u latino noćnom klubu. “Nisam se viđao ni s kim u to vrijeme”, objasnio je Sosa, jer je njegov prvi brak završio 2000. “Ali onda sam je ugledao. Bila je nevjerojatno lijepa i nevjerojatna plesačica. Odjednom je išla ispred mene i zakoračila na nožnom prstu. Sagnuo sam se da protrljam nožni prst i ona se odmah ispričala.” Žena o kojoj je riječ bila je Maria de Lourdes Dorantes, poznata i kao “Lulu”, meksička imigrantica koja je u SAD stigla s posjetiteljskom vizom sa svoje dvoje djece. Houston je obećao novi početak, a ona ga je željno prihvatila. Romantika je brzo procvjetala i ubrzo je Sosa kleknuo na jedno koljeno s prstenom u ruci.

Zavjete su izmijenili 2009. godine, a sljedeće su godine zajedno otvorili teretanu. Međutim, kako se bližila njihova treća godina braka, Sosa je počeo primjećivati ​​nešto loše u ponašanju svoje žene. Jedne večeri, Mundo, zajednički poznanik, čuo je razgovor između Lulu i njezine kćeri tinejdžerice. Rasprava se vodila oko ‘velike face’ i komadanja tijela, au razgovoru se spominjalo i Sosino ime. Sljedeći dan, Mundo se suočio s Lulu, koja je tvrdila da ju je Sosa fizički zlostavljao. Nakon što je priznala krivnju za nagovaranje na smrtno ubojstvo drugog stupnja, Sosa joj je oprostio. Ona sada služi kaznu od 20 godina zatvora. “U jednom trenutku izjedao me bijes prema njezinoj obitelji”, priznao je. “Bio sam poput tempirane bombe, spavao sam s napunjenim pištoljem i cijelo vrijeme nosio vatreno oružje u autu i kući. Pogledajte i sami cijelu video priču. 

Preporučeno