Popularna pjevačica Ana Bekuta je i dalje u velikoj tuzi nakon smrti njenog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića Mrke, a njene komšije su  otkrile da su primijetile da se ispred Aninih vrata u posljednje vrijeme dešavaju neke čudne stvari:

Ta žena je dolazila dva puta, a Ana Bekuta tada nije bila kod kuće” – započinje izvor i dodaje: ” Da ne griješimo dušu, možda je ona samo došla da posjeti Anu, ali nam je čudno… Što se onda zadržavala toliko kod vrata. Nešto je i mazala oko štoka, a poslije sam čula da je bila i na grobu Mrkinom. Sve mi je to baš jezivo, Ana je utučena i tužna, žena je u žalosti… Ako joj sad neko nešto baje, onda stvarno nema smisla. Nije ona to zaslužila” – navodi izvor.

Isti izvor je cijelu ovu priču zaključio sa ovim riječima: ” Opet kažem, možda je ta pjevačica imala najbolje namere, mada nam je svima iz zgrade sumnjiva, kako to da dolazi baš kada Ana nije tu i još je viđena i na groblju. Ani sad samo fali da joj neko podmeće crne magije i gluposti. Možda ona žena u to i ne veruje, ali ima svega, ima neka viša sila i to nije za igranje. Samo da Bog njoj podari sreće i zdravlja, jaka je ona, ali bi morala da obrati i pažnju ko joj se mota oko stana, ima danas mnogo zlobnih ljudi”