PROTEKLIH PAR DANA NAJAKTUELNIJA DEŠAVANJA U HRVATSKOJ I SRBIJI, JESTE DUEL U KOME UČESTVUJU KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ I VOJISLAV ŠEŠELJ. NIKO NIJE OČEKIVAO OD HRVATSKE PREDSJEDNICE DA SE SPUSTI TAKO NISKO, I DA SE PREPUCAVA SA ČOVJEKOM KOJI IMA I PREVIŠE MEDIJSKIH NEGATIVNIH ISTUPA. ON ŽELI NA SVE NAČINE MEDIJSKU PAŽNJU, I NE BIRA NAČIN KAKO DOĆI DO NJE.

Rezultat slika za VOJISLAV SESELJHrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović osula je pravu medijsku paljbu po predsjedniku Radikala Vojislavu Šešelju nakon skupa održanog u Hrtkovcima, prije par dana, ali joj on nije ostao dužan. Kako smo i navikli od njega, razvezao je jezik, i ona mu je samo bila inicijalna kapisla.

„Moja draga Kolindica, ljepoto moja. Bez obzira na sve, ja ću je opet podržati na izborima za predsjednika Hrvatske, biću uz nju svim srcem i tijelom, samo za nju, nikakav problem nije“,  Šešeljeve su riječi na uvrede hrvatske predsjednice, koje su ga jako uznemirile, prenose Beogradski mediji.

Rezultat slika za kolinda grabar

Podsjetimo, Kolinda Grabar-Kitarović je na svom jako posjećenom  tviter nalogu napisala da je “poražavajuće je što ikako srpska država dopušta skup tih ljudi u Hrtkovcima, simbolu stradanja Hrvata iz Vojvodine, i ne znam ko je uopšte dozvolio da se dešavaju takve stvari, to je apsurd apsolutni”. 

Pojedini hrvatski mediji, među kojima je najglasniji svako bio Index.hr naveli su da je Predsjednica Hrvatske posljednja koja treba da osuđuje Vojislava Šešelja, jer joj je on svojim glasnim izjavama potpomogao da porazi Ivu Josipovića, i na taj način je gurnuo na čelo Hrvatske države. Da li će se cijela fama zaustaviti na ovome, ostaje naam da vidimo.