I danas se malo dotičemo svijeta sapunica, a vrlo dobro znamo da ima vas jako puno koji volite sve vrste sapunica, koje su u posljendnjih 20 godina uzele primat u TV programu. Sve je krenulo od Esmeralde krajem 90 ih godina prošloga vijeka, kada je ta serija apsolutno zaludila cijelu planetu. 

Nakon toga su sve TV produkcijske kuće shvatile šta je ključ uspjeha, i šta zapravo donosi gledanost i novac, tako da su Indija, Turska i Meksiko uzele primat u TV sapunicama koje se i dan danas gledaju na skoro svim kanalima. Popularna Hurem, koja je igrala u jako uspješnoj TV seriji, a čije pravo ime je Merjem Uzerli o kojoj smo pisali nedavno kako je i trudna, nedavno se i porodila na radost svih svojih fanova. 

Ono što se dugo vremena krilo je to, ko je zapravo otac bebe, a sada se šuška da je to njen poznati kolega iz Turske. “Naša najdraža Lili Koi, budi blagoslovljena i dobro došla u porodicu. Lara, Jermina, tata i ja smo presretni što ćeš da budeš članom naše velike porodice. Osjećamo se tako blagoslovljeno jer si nam stigla. 

BUdi zaštićena zauvijek”. Napisala je Merjem Uzerli na svom Instagram profilu, pored slike koju je postavila sa tek rođenom bebom. Treba li napominjati da je dobila jako puno pozitivnih komentara i čestitiki. 

Preporučeno