Milena Popović, koja trenutno obavlja funkciju državnog sekretara u Ministarstvu turizma i omladine, ispričala je duboko ličnu priču o svom životu. Milena je prošla kroz mnoge nevolje i borbe od prerane smrti njenog supruga Olivera Ivanovića, koji je bio vođa Srba sa Kosova. Uprkos ogromnom bolu i tuzi koje je morala da pretrpi, Milena je ispričala svoja iskustva, uključujući i vezu sa sinom Bogdanom, kojeg deli sa Oliverom. Osim toga, Milena je progovorila i o svojoj novoj ljubavi i vezi sa Igorom Jurićem. Kroz svoja iskrena otkrića, Milena nam je svima dala uvid u svoj život i brojne izazove sa kojima se suočavala.

Milena Popović govorila je o tome kako je Oliverova smrt bila najizazovniji period u njenom životu. Gledajući iz daljine, ona shvaća da ljudi često nisu svjesni vlastite snage i sposobnosti da se nose s ogromnim bolom i teretima. Kao neko ko je borac, Milena je imala sina Bogdana kao najveći izvor snage i podrške tih crnih dana. Njegova ljubav i odgovornost koju je osjećala prema njemu dali su joj snagu da savlada svoje borbe. Milena je istakla da sada, posle svega, konačno može da kaže da je ponovo pronašla sreću.

Milena smatra da je prihvatljivo liti suze, ali samo u privatnosti sopstvenog prostora. Ona također izražava svoju nesklonost prema drugima koji se sažalijevaju prema njoj i da je gledaju isključivo iz te perspektive do kraja njenog postojanja.

Ova osoba izjavljuje da su ti konkretni slučajevi značajni za njih, ali priznaje da život ne prestaje da se raspituje o njihovim emocijama. Uprkos poteškoćama, oni brišu suze i kreću naprijed sa novim početkom svakog dana. Ovo je njihov način suočavanja već pet godina. Milena se našla u blaženom stanju zaljubljenosti, a o svojoj romantičnoj vezi sa Igorom Jurićem bez izvinjenja je otvorena. Više nema tajni ili pokušaja da prikriju svoju naklonost jedno prema drugom, jer Milena sada može da izrazi svoja osećanja i da svoje putovanje podijeli sa onima oko sebe. Ona je pronašla sreću u ovoj vezi i ne plaši se da o tome obavijesti svijet..

Preporučeno