Vjerujemo kako nema potrebe da pojašnjavamo ko su 2 lika na slici, jer su njih dvoje, to jeste ovaj bračni par već posljednja 2 mjeseca u svim medijima i društvenim medijima sa svojim biserima oko krize koja je prouzrokovala korona virus. Prvo je sve krenulo kada je Slađana, inače Đanijeva supruga rekla kako su u velikom problemu, jer nemaju više od 100 eura dnevno, i kako im to jako teško pada jer su njihovi troškovi i po 10 puta veći na dnevnom nivou. 

Onda je kompletnu balkansku javnost iznervirao Đani kada je zakukao na Kurisu kako nema 20.000 eura mjesečno da plaća rate kredita, za 3 nova stana koja je kupio svojim sinovima, u luksuznom naselju Beograd na vodi. Vrlo dobro znamo ko sve tamo živi, i koliko zapravo košta samo jedan kvadrat ovoga stana. NA kraju su još više razbjesnili javnost kada su rekli, kako će morati da prodaju jedan stan da bi platili rate, a njih dvoje će biti prinuđeni da žive u skromnoj porodičnoj kući.

Da li su htjeli biti zabavni ili ne, ili čak malo i ironični, ali bi trebali znati kolika je prodječna plata na Balkanu. Zato i ne čudi koliko je javnost bila zgrožena ovakvim izjavama. Na sve to, jučer se javio i Miroslav Ilić koji je rekao kako su njegovi mjesečni troškovi oko 3.000 eura. Kaže kako se nekako uštine, malo vamo malo tamo pa se može i živjeti, a ne bi ni imao da nije imao ušteđevine od prije. 

Sada se opet oglasila Slađana koja je rekla, kako njima ne bi moglo biti 3.000, jer im treba najmanje 10 hiljada da plate sve dažbine, i da žive nekim skromnim životom na mjesečnom nivou. 

Preporučeno