Nastavljamo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a u nastavku ćemo da se bavimo sa jednim od poznatijih parova sa naše javne scene, a riječ je o glumcima Vojinu Ćetkoviću i Slobodi Mićalović. Naime, oni su u skladnom braku već nekoliko godina, u kojem su dobilu i djecu, te oni uživaju uj svojoj ljubavi i porodičnom životu.

Dakle, jako lijep povod ima za slavlje, a radi se o tome da jedna od naših najpoznatijih i najboljih glumica danas slavi rođendan i to 41. rođenda. Ono što moramo naglasiti jeste to da je ona na društvenim mrežama veoma aktivna, pa tako vrlo često ona sa svojim pratiocima zna podijeliti svoje misli i osjećanja, pa je tako bilo i ovog puta, kada je ona nekoliko sati iza ponoći sama sebi poručila sljedeće:

“Kada zatvorim oči i ugasim plamen svećica što trepere na torti, poželim samo da manje brinem, a da više pustim. I da manje mislim, a više osećam: more, kišu, vetar, mir, trenutak, vino, ruke, ljubav… Život”, piše na fotografiji koju je ona podijelila na svom instagram profilu. Njena rođena sestra Dragana je također na njoj veoma bitan dan podijelila fotografiju uz koju je napisala jako emotivnu poruku koja je glasila: “Znaš da te čuvam zauvek! Volim te najviše na svetu celom! Srećna nam bila”, napisala je Dragana u komentaru. Evo i sami pogledajte, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno