Za danas još jedna jako zanimljiva tema, koju će zasigurno da zainteresuje sve žene i djevojke koje nas prate. Problem sa kilama žene muči još od doba puberteta, i generalno sve misle da je njihov najveći problem prekomjerna težina. amim time posežu za jako strogim i veliim dijetama, koje im nekada mogu itekako da naškode. 

Međutim, uvijek imamo izuzetaka kada je itekako potrebna jaka volja za predanim radom, disciplina jaka kao čelik da se postignu neki jako dobri rezultati. Taok i neke žene koje možemo gledati po raznim rijaliti programima koje su jako teške i imaju preko 150 kila, kao u hrvatskom programu “Život na vagi”, one jako brzo smršaju i u roku od par mjeseci one se prepolove. 

Danas vam donosimo baš jednu takvu priču, koja je svakako nauk svim ženama koje žele da skinu suvišne kilograme na prirodan i normalan način. Luis Navaro ima tek 23 godine i do sada se selila puno puta jer nije mogla naći mjesto za stanovanje, jer je imala vjerovali ili ne čak 317 kilograma, što je kilaža koja se ne može zamisliti. Sve je krenulo od njene rane dobi kada je jela grickalice i slatkiše u velikim količinama. 

Odrasla je sa roditeljima koji su se drogirali i ona je utjehu pronalazila u hrani. Sa 17 godian su je kupali u dvorištu, jer nije mogla da uđe u WC. Kasnije upoznala doktora Naua koji joj je otvorio oči. Danas se već dovela u red, udala se i ima dvoje djece, a pogledajte kako stvarno izgleda. Vaša mišljenja?

Preporučeno