Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka se vraćamo malo u prošlost, pa ćemo da se prisjetimo izvođača koji su u to vrijeme bili aktuelni i poznati, a baš u to vrijeme biti opažen i uraditi nešto po pitanju svoje karijere je bilo dosta teže u odnosu recimo na danas. Mnogo je onih koji su na neki način uspjeli da nađu svoje mjesto pod suncem, i da i dan danas budu aktuelni i da se bave sa poslom koji vole, dok je bilo i onih koji baš i nisu imali te sreće.

Mi ćemo danas da se bavimo sa jednom pjevačicom, koja je u to vrijeme bila jako popularna, a koja je izbacila veliki hit koji se i dan danas sluša. Dakle, riječ je o pjevačici Ivi Vrcić, koja je 2005.godine izbacila pjesmu “Skloni je od moga stola”, koja je postala veliki hit, i koja se sluša i dan danas. Inače je autor ove pjesme poznati Braja, koji je Ivi sa ovom pjesmom pomogao da se ona popne na sami vrh i da dostigne nevjerovatan uspjeh, a pjesma se također jako slušala u televizijskim programima, na radio stanicama, i svima je jednostavno ušla pod kožu.

Godinu dana nakon toga ona se sa novom pjesmom “Lažu me tvoje oči”, koja je ujedno bila i poslednja koju je snimila, pojavila na Budvanskom festivalu, a nakon toga ona se iz njoj znanih razloga povlači sa javne scene, i ubrzo javnost o njoj i njenom privatnom životu nije znala ništa. Ali danas se saznalo gdje ona živi, sa čime se bavi, ali i razlozi zbog čega se povukla tako odjednom, a za medije ona je izjavila sljedeće:

“Krenula sam bukvalno iz zabave… Odmalena sam volela da pevam i prvenstveno na zabavama pevala mojoj porodici. Kako sam odrastala mi roditelji i familija koi su imali puno poznanika i prijatelja iz tog sveta predložili su da snimim album i pomogli mi u tome. Sve je išlo nekako brzo… Čak i prebrzo za moj ukus. Počela su pojavljivanja na televizijama, gostovanja u emisijama, nastupi, ali tada sam otkrila da sam ja ipak samo devojčica koja voli da peva, ali nisam neko ko voli da bude u medijima. Nisam mogla da se naviknem na kamere, snimanja, šminkernice i sve ono što osim pevanja taj posao nosi, jer po prirodi volim miran i povučen život”, rekla je na početku. Ostatak teksta pročitajte ovde.