I danas vam donosimo novosti koje nam dolaze iz rijaliti svijeta, gdje je slobodno možemo reći dosta burnije nego što je to bilo dok je rijaliti trajao. I nakon više od mjesec dana od kako se završila peta sezona rijalitija Zadruga, pojedini bivši učesnici i dalje su jedna od tema u medijima i javnosti, a jedna od njih svakako je i jedna od najitrigantnijih učesnica rijalitija Dalila Dragojević.

Oni koji su pratili petu sezonu znaju da je ona prevarila muža sa Filipom Carem, sa kojim je imala turbulentnu vezu, a onda se u jednom trenutku zbližila i sa Anđelom Rankovićem, i vidjelo se da tu ima mnogo hemije, ali na kraju se ništa nije desilo između njih. Upravo Anđelo je bio gost u emisiji Narod pita, gdje se uključila gledateljka koja ga je pitala da li je zaista istina da on nije mogao da isprati Dalilu, a on je na to odgovorio: “Nismo mi bili u vezi da bih ja nju pratio. To je bio flert, strast, Nisam ja imao šanse, nije bila nijedna, ona je izabrala svoj put. Izgubila je svoju šansu kada se pomirla sa Filipom ikao je bila u priči sa mnom”, rekao je on.

Zatim je nastavio: “Imali su oni ljubav i zaluđenost, video sam ja to, ali prvo i glavno je bila ta ljubav, on nije mogao da se odovoji od nje koliko god su pričali da žele da prekinu. Proradio je i njemu ego kada smo se mi muvali.. Svi smo pretpostavili da će to pući, jer se sve desilo, bilo je najgorih stvari i reči”, a onda se na iznenađenje svih u emisiju uključila i Dalila koja je rekla: “Niko Anđela nije zvao na piće, ja sam odgovorila na pitanje. Ja njemu nisam nanela zla iako je on umislio to, a moram da kažem da sam imala problema zbog njega, a on je pomno pratio šta se dešava kod mene. On je hteo da se pozdravi na Košutnjaku, ali ja nisam”. Vaša mišljenja?

Preporučeno